Nord Stream: Len škrípanie klincov na zrkadlách v redakcii Open

Škrípanie klincov na zrkadlách v redakcii Open. Pred zatykačom, vydaným Nemeckou spolkovou prokuratúrou na ukrajinského občana, obvineného z toho, že bol jedným z páchateľov útoku na rusko-nemecký plynovod Nord Stream (26. septembra 2022) a takisto Wall Street Journal, ktorý identifikuje ukrajinského generála Valerija Zalužného ako podnecovateľa útoku.

Škrípanie klincami v článku, o ktorom Open pravdepodobne dúfa, že nás prinúti zabudnúť na ten, ktorý sa stal neslávne známym od Davida Puenteho, ktorý označujúc presné vyšetrovanie držiteľa Pulitzerovej ceny Seymoura Hersha ako „falošné správy,“ odsúdil umlčať kohokoľvek na sociálnych sieťach s odkazom na toto vyšetrovanie, kto sa odvážil poukázať na  zodpovednosť Kyjeva a Washingtonu za sabotáž na Nord Stream.

Zmena Open? Zdá sa, že je to úplne naopak, ak vezmeme do úvahy, že všetko, čo uvádza Wall Street Journal, berie za nominálnu hodnotu. Aj to, že útok „bez vedomia Zelenského a CIA“ sa zrodil „po noci ťažkého opilstva a železného odhodlania hŕstky ľudí, ktorí mali odvahu riskovať svoje životy pre svoju krajinu“.

Áno, ale ako je možné, že štyria opilci môžu proti radám svojich bábkarov beztrestne vyhodiť do vzduchu podmorský plynovod? A prečo Zelenskij čakal rok, kým odvolal Zalužného z funkcie hlavného veliteľa ozbrojených síl Ukrajiny? A prečo preboha namiesto toho, aby skončil vo väzení, bol Zalužnyj povýšený na post veľvyslanca Ukrajiny vo Veľkej Británii?

Zdá sa, že v mainstreamových médiách sa nikto na nič nepýta. Rovnako ako sa v nich nikto nečuduje, prečo po rokoch škandalóznej zotrvačnosti európskych prokurátorov v súvislosti so sabotážou naraz vypláva na povrch zodpovednosť Ukrajiny.

Chcete vidieť, že teraz, keď sa vojna zdá byť prehratá, chcú nechať Zelenského napospas jeho osudu?

L´Antidiplomatico

Preklad: Dana Bystrická

Visited 575 times, 1 visit(s) today

Podporte spravodajský portál Denník VV

  • Nezamykáme články
  • Necenzurujeme komentáre
  • Nezverejňujeme platené články

Viac info o podpore nájdete tu: PODPORTE VV

Pravidelná mesačná podpora

Jednorázová podpora

Newsletter - Denník VV

Prihláste sa na odber článkov. Dva krát do týždňa Vám zašleme zhrnutie najpodstatnejších komentárov a názorov, ktoré vyšli na našom webe :)

*Po vyplnení formuláru Vám zašleme potvrdzujúci email, ktorý je potrebné potvrdiť.

1 Komentár

  1. … rukolapne najočividnejší prípad, kedy západiarská beštia s charakterom krpatého dzurindu a miklóša, dvoch ugniavencov zo smradľavého bahna demogratúry, klame až sa západiarskej beštii z vraj civilizovaných pyskov práši. Samozrejme, že stotonový nórdstrím v hĺbke 80m vyhodili bez luftu technologicky uslintaní fašouni z emerického brlohu a pokiaľ by zákerní slobodosochári mali len trocha svedomia, dennodenne by na mejštrímpových narkózách svetu opakovali ako sa starý bájdem mladšiemu germánovi v bielej chatrči žgerí do papule vo vyhrážke zničenia plynovodu tímto pospájaným európským tupcom, modliacich sa k podvodnému doláru ako k ruskému (čítaj zlatému) teľati. Atlantický spanghartelý cirkus súkromnicko-mafiánských menševikov. Boľševici boli a sú zlatí.

ZANECHAJ KOMENTÁR

Zdaj komentár
Zadajte svoje meno

- Advertisement -spot_img

Mohlo by Vás zaujímaťČLÁNKY
Odporúčane pre Vás