NOVÉ FLEKY ROZDANÉ! Kde skončili Dibáková, Kovačič a ďalší?

Uplynulý polrok priniesol nevídaný exodus moderátorov z hlavných televíznych staníc. Kde sa objavia tváre politických debát po odchode z televízie? Internetový portál Mediaboom.sk priniesol aktuálny prehľad.

Jana Krescanko Dibáková už opäť moderuje

Ako prvá sa k svojej profesii vrátila bývalá moderátorka relácie Na hrane Jana Krescanko Dibáková. Krátko po aprílovom odchode z TV JOJ avizovala, že dostáva viacero ponúk. „Mám nejaké ponuky, od septembra sa plánujem v tomto zmysle znovuzrodiť,“ povedala v relácii Večera s Havranom.

Dibáková sa pridala k projektu Hoaxy a podvody, kde tento týždeň odmoderovala prvú diskusiu o okupácii Československa v roku 1968. „Ďakujem Davidovi Púchovskému za príležitosť hovoriť o tom, čo poznáme nebezpečne málo,“ napísala moderátorka na sociálnej sieti.

Miroslav Frindt sa vracia s DVTV

Ďalšou známou tvárou, ktorá sa čoskoro vráti na obrazovky, je Miroslav Frindt. Dlhoročný moderátor RTVS sa po jej zrušení a spolitizovaní rozhodol pripojiť k projektu slovenskej pobočky DVTV.

Niekoľko týždňov spolu s Danielou Drtinovou, Martinom Veselovským, Katkou Valachovičovou a celým tímom v Bratislave aj v Prahe pripravujeme skvelú a veľkú vec. Slovenskú verziu DVTV,“ informoval Frindt na sociálnych sieťach.

Slovenská DVTV chce byť financovaná len z predplatného a odštartovať by mala už v polovici septembra. „Chceme približovať aj hraničné témy v snahe vysvetľovať, dávať priestor relevantným respondentom,“ priblížil Frindt.

K DVTV sa pridá aj ženská moderátorka

Martin Veselovský potvrdil, že slovenská DVTV bude mať mužsko-ženskú moderátorskú dvojicu. Špekuluje sa najmä o Marte Jančkárovej, ktorá nedávno odišla z RTVS. Veselovský zatiaľ meno nepotvrdil: „V tejto chvíli nemám definitívny súhlas, aby som to tu prezradil.

Michal Kovačič dostal inú ponuku

Hoci sa špekulovalo o vstupe Michala Kovačiča do DVTV, moderátor to vylúčil. Veselovský vysvetlil, že Kovačič nedostal ponuku na slovenskú DVTV, ale na spoluprácu s českou DVTV Extra.

Plánom je, aby tento kanál oveľa viac akcentoval slovenský obsah, a Mišovi Kovačičovi sme povedali, že v prípade, že bude vytvárať svoj obsah, dokážeme si predstaviť spoluprácu,“ objasnil Veselovský.

Známe tváre slovenských politických debát tak nachádzajú nové príležitosti.

Zdroj: www.hlavnydennik.sk

Visited 1 974 times, 1 visit(s) today

Podporte spravodajský portál Denník VV

  • Nezamykáme články
  • Necenzurujeme komentáre
  • Nezverejňujeme platené články

Viac info o podpore nájdete tu: PODPORTE VV

Pravidelná mesačná podpora

Jednorázová podpora

Newsletter - Denník VV

Prihláste sa na odber článkov. Dva krát do týždňa Vám zašleme zhrnutie najpodstatnejších komentárov a názorov, ktoré vyšli na našom webe :)

*Po vyplnení formuláru Vám zašleme potvrdzujúci email, ktorý je potrebné potvrdiť.

1 Komentár

  1. Moderátorky Dibáková a Jančkárová boli vždy za mňa skvelé. Prácu si robili vždy vynikajúco. Naopak, pán Kovačic bol naklonený viditeľne na jednu politickú stranu a to na opozíciu a bolo vidno, že koalíciu nemusí. Ja som rada že v TV Markíza skončil.

ZANECHAJ KOMENTÁR

Zdaj komentár
Zadajte svoje meno

- Advertisement -spot_img

Mohlo by Vás zaujímaťČLÁNKY
Odporúčane pre Vás